Stilarter

Når det kommer til kunst, er det kun fantasien, der sætter grænser. Det samme gælder for tatoveringer. Kan du forestille dig det, kan det lade sig gøre. Men det betyder dog stadig, at der er forskellige stilarter, der kommer til syne, når du skal have lavet din tatovering. Stilarten er det, der sætter retningen for, hvordan din tatovering kommer til at se ud.


Tatoverings stilarter variere meget, og der findes et hav af forskellige stilarter, som har hver deres karaktertræk. Derfor er det en god idé, at du finder ud af, hvilken stilart du godt kunne tænke dig, før at du lader dig ligge under nålen.


Her hos Betty Zoo er vi specialiseret i fine line, line work og minimalisme. Disse stilarter har nogle overlappende elementer, der delvist går igen, men kan som stilarter være helt separate. Det meste kan lade sig gøre inden for disse stilarter – og vi laver også andre stilarter – men de har som udgangspunkt en hel del at sige for din tatoverings endelig udtryk.


Her på siden kan du finde inspiration til næste tatovering og gå på udkig i vores tidligere arbejde inden for forskellige stilarter:

Fine Line Tattoo

fine-line-tattoo-betty-zoo 

Linework Tattoo