Fine line tattoo

fine-line-tatoo

 

Hos Betty Zoo er vi eksperter i fine line og har lavet et væld af forskellige tatoveringer i stilarten over de seneste fem år, hvor vi alle har hver vores stilistiske udtryk i vores streg.

Fælles for tatoveringens stilen er, at motivet laves med meget tynde streger og linjer, som giver et meget let udtryk. Fine line ses ofte i forbindelse med små elegante tatoveringer. 

Fine line er en utrolig alsidig stil at lave tatoveringer i og kan variere fra det minimalistiske til det komplekse med høj detaljegrad og store værker. Så lad kreativiteten flyde løs med os – vi kan bringe din idé til live med fine linjer og tynde streger.

Få din idé bragt til live med en fine line tattoo hos Betty Zoo

Det er en stilart, der er blevet særlig populær i løbet af det seneste årti. De værker man ofte forbinder med fine line er meget diskrete og har en vis elegance, som også har været med til at gøre stilen så populær.

Stilen passer til alle og kan kan indeholde elementer fra alle stilarter blot lavet med en tyndere streg. Med fine line vil man ofte tage en idé eller et motiv, der har stor kompleksitet og gøre det mere enkelt i sit udtryk. Det minimalistiske er essensen af fine line, som ofte får tatoveringer til at fremtone mere – less is more. Vi bl.a. lave fine line tatoveringer med single needle metoden, som resulterer i den tyndeste streg, der kan laves.

Der er næsten ingen grænser for, hvad der kan lade sig gøre med en fine line tattoo. Så har du set dig lun på stilarten og har en fed idé til din næste tatovering? Så tag kontakt til os, og vi vil bringe din idé til livs. Vi har stor erfaring med fine line tattoo og vil elske, at være med til at lave din næste fine line tattoo.