Vilkår og betingelser


Tattoo betingelser

  1. Vi tatoverer kun folk der er 18+ og ingen som er påvirket af alkohol eller andre rusmidler. 
  2. Vores mindstepris er 700 hos Tanya (Betty) og indebefatter altid fuldt sterilt setup med engangsudstyr.
  3. Da efterspørgslen hos os er meget høj, opkræver vi et depositum som udgør 25% af bookingens værdi. Det forudbetalte depositum refunderes ikke i tilfælde af afbud, hvis dette sker inden for 7 dage af den aftalte tid.
  4. Touch-ups på tatoveringer udført af kunstnerne i shoppen er gratis indenfor det første år, hvis der er tale om en dårlig heling og vi derfor ser et behov for genoptegning. 
  5. Du er velkommen til at medbringe 1 ekstra gæst til din aftale - dette skyldes at butikken er en arbejdsplads hvor der skal kunne arbejdes i ro og fokuseret dialog med kunden.
  6. Tatovering er på EGET ANSVAR - som tatovører udfører vi vores arbejde efter bedste evne og rådgiver efterfølgende bedst muligt om efterbehandling. Det er dit eget ansvar efterfølgende at tage dig af din nye tatovering. 
  7. Tatovering er blæk der skubbes ind i huden og dette kan til tider være uforudsigeligt afhængig af hudtype og placering. Som tatovør kan vi ikke stilles til ansvar for helingen af tatoveringen eller eventuelle ujævnheder der måtte forekomme i streger mm.
  8. Vi forbeholder os altid retten til at afvise kunder uden grund.
  9. Vi tager på nuværende tidspunkt ikke imod walk-in kunder, men kun med booking.
  10. Det forventes at kunden oplyser os om eventuelle sygdomme eller forhold der kunne være relevante for tatoveringen. Fx. HIV, indtagelse af blodfortyndende medicin, hepatitis, tendens til at besvime m.m.

Handelsbetingelser webshop

Bettyzoo ApS
Møntergade 4
1116 København K
Tlf.: 93 838 837
CVR: DK42356603

Betaling

Alle beløb der fremgår på hjemmesiden er inklusiv moms og eksklusiv leveringsomkostninger.

Bettyzoo ApS tager imod online betalinger med; Dankort, Visa/Dankort, Visa, Apple Pay, Google Pay, Shop Pay. Vi pålægger ikke dit køb nogle former for transaktionsgebyr.

Betalingen af ordren bliver først trukket fra din konto, når varen afsendes med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Bettyzoo ApS benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger, hvilket betyder, at forbindelsen er helt sikker.  

Levering

Vi leverer varer inden for Danmark, Sverige, Tyskland, Frankrig, Finland, Østrig, Holland, Belgien. Leveringstiden for din ordre er normalt 1-3 hverdage i Danmark, og 3-7 dage i de resterende lande. Ved bestilling i weekend og helligdage sendes varen afsted første hverdag. Ved bestilling på hverdage inden kl. 12.00 bliver varen sendt samme dag.

Skulle der i særlige tilfælde være forlænget leveringstid, giver vi dig besked på mail.

Vi leverer til pakkeshops samt firmadresser i Danmark - dog ikke Færøerne og Grønland.

Alle varer leveres med [GLS og PostNord].

Retur og fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på vores webshop.  

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din ordre. Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv, ligesom valg af transportør er dit eget.

Fortrydelse skal meldes til os senest 14 dage efter købet, og fra fortrydelsen skal ordren være os i hænde senest 14 dage efter, at du har informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Meddelelsen skal gives pr. mail på info@bettyzoo.dk, hvor du tydeligt skal oplyse om, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Det er op til Bettyzoo ApS at vurdere varens stand. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet vil få en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. 

Reklamationsret

I henhold til den danske købelov gives der 2 års reklamationsret på produkter. Reklamation gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamation skal meddeles til Bettyzoo ApS i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses en måned som rimeligt tid, med mindre andet er aftalt.  

Reklamationen gælder ikke ved fejl eller skader, der skyldes forkert betjening af produktet.

Bettyzoo ApS dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang. Vi modtager ikke pakker sendt på efterkrav.  

Reklamationer sendes til vores lager:

Bettyzoo ApS
Møntergade 4
1116 København K

Persondatapolitik

Når du køber en varer og selv videregiver oplysningerne, modtager vi kundedata. Som dataansvarlig behandler vi dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, de er samlet ind til.

Vi anvender tredjeparter til behandling af nogle af vores oplysninger blandt andet i vores fragthåndtering, som ikke er udviklet af Shipmondo. Vi har indgået databehandleraftaler med vores partnere som garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af personoplysninger.

Klagemuligheder

Du kan sende en mail til info@bettyzoo.dk, hvis du vil i kontakt med os, har spørgsmål eller vil indgive en klage. Vi bestræber os på at svare inden for 2-3 hverdage.

Ønsker du at klage over et produkt købt på vores webshop, kan der sendes klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk 

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klage-platform: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.